ΕΣΠΑ

Όροι & Προϋποθέσεις

Όροι & Προϋποθέσεις

Η παρούσα ιστοσελίδα με όνομα χώρου «minimallife.gr» είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης εμπορίας υφασμάτων, λευκών ειδών και ειδικών κατασκευών, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων για επαγγελματική και οικιακή χρήση μέσω του Διαδικτύου, το οποίο ανήκει στην εταιρεία με την επωνυμία «Κράλλης Δημήτριος Ιωάννης - Χονδρικό εμπόριο υφασμάτων επιπλώσεων ή άλλων υφασμάτινων ειδών ταπετσαρίας» και αριθμό Γ.Ε.Μ.Η. 8881001000, που εδρεύει στην Αθήνα Αττικής, Ζησίου αρ.11 , με Α.Φ.Μ. 055093725 και Δ.Ο.Υ. ΙΓ ΑΘΗΝΩΝ , ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@minimallife.gr, τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 210 577 4929.

 

Με την επίσκεψή σας αποδέχεστε ανεπιφύλακτα όλους τους παρακάτω όρους. Η εταιρεία μας έχει σαν δεδομένο ότι έχετε διαβάσει τους όρους πληρωμής, αποστολής και τους όρους χρήσης, ότι τους αποδέχεστε και συνεχίζεται την περιήγησή σας με την δική σας θέληση. Απαγορεύεται η χρήση της ιστοσελίδας και η αγορά προϊόντων από ανηλίκους. Η εταιρεία μας έχει δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς κάποια ειδοποίηση. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο και κατόπιν συνεννόησης με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στα τηλέφωνα2105774929 και 6944572118. Όλα τα προϊόντα μας διαθέτουν την εγγύηση που δίνει η εκάστοτε αντιπροσωπεία. Το κόστος αποστολής επιβαρύνει πάντα τον πελάτη, για τις περιπτώσεις που τα μεταφορικά δεν είναι δωρεάν.

 

ΟΡΟΙ - ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Το Minimallife είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου .Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.minimallife.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

 

1. Όροι

Η MINIMALLIFE διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η MINIMALLIFE αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

 

2. Περιορισμός ευθύνης

Η MINIMALLIFE ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

 

3. Ασφάλεια

Η MINIMALLIFE αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

 

Η MINIMALLIFE δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Προβολή έκδοσης ΑΜΕΑ